Jisrash ShughurWaterput pijpleidingpompBedrijfstemperatuur van

vrijgavetijd:2022-07-17 18:38:43 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:338

Kerntips:Jisrash Shughur,   Er is een verschil tussen dompelbare modderpomp en rioolpomp. Hoewel de media die door de twee worden vervoerd niet z

   Er is een verschil tussen dompelbare modderpomp en rioolpomp. Hoewel de media die door de twee worden vervoerd niet zuiver water en andere media zijn, is het verschil tussen slakkenmodder en riolering nog steeds groot. Laat Kijk eens naar het verschil tussen de twee.

   Het bovenstaande is een korte introductie tot het effect en de vorm van schachtafdichting van dompelbare mestpomp. Gebruikers kunnen het geschikte type asafdichting volgens hun werkelijke behoeften kiezen.

Jisrash Shughur   Bepaal of reparatie en vervanging vereist is volgens de slijtageconditie van de ring; Controleer de isolatie van de motorstator om te zien of er een t is

   Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, enz., en hanteer het op elk moment.

Artigas   De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid,Jisrash ShughurWQ dompelrioolwaterpomp, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.

   Er zijn verschillen.

y


Jisrash ShughurWaterput pijpleidingpompBedrijfstemperatuur van



   Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp is verschillend. De verticale drijfmestpomp wordt gedeeltelijk in de put ondergedompeld en kan niet volledig in het vloeistofniveau worden ondergedompeld. De dompelbare modderpomp kan volledig worden ondergedompeld (inclusief het motordeel) onder het vloeibare niveau; Gebruik van motor voor verticale mestpomp

   Artikel experimenteel water moet aan de volgende eisen voldoen: De waterzuiveringsapparatuur moet in een aparte ruimte worden geplaatst en het materiaal van de waterleidingleiding moet corrosie- en roestbestendig zijn, bij voorkeur roestvrij staal.

   de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.

Risico van kwaliteit   Hoofd verwijst naar de energie verkregen van de pomp door het eenheidsgewicht van vloeistofoutput door de pomp, zal de rotor van de roterende pomp glad en gelijkmatig zijn, zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.

   We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.


Jisrash ShughurWaterput pijpleidingpompBedrijfstemperatuur van



   Normale werking. De dompelbare modderpomp kan de modder met corrosieve of vaste deeltjes, het zware middelvervoer van de kolenmorst vervoeren en de rivier baggeren. Wanneer het materiaal zand pompt,Jisrash ShughurCorrosieve pijpleidingpomp, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment, en de stroom zal langzaam toenemen tijdens gebruik. Nou, we moeten kiezen

Mond van de aanbeveling   Flexibiliteit. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Het is geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen,Jisrash ShughurExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, sint en restanten. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.

   Tijdregeling: het chassispaneel is uitgerust met een tijdinstelknop en een display. De gebruiker kan het openen en sluiten van de waterpomp volgens de timing behoeften controleren. Het is geschikt voor de controle van diverse getimede of regelmatige intermitterende werkmodi.

t sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.

Jisrash Shughur   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, zodat wanneer de pomp ondergronds wordt begraven water zal worden geïnjecteerd in de bodem van de mestpomp door de ventilatiepijp, zodat de mestpomp normaal kan worden gestart. Het voordeel van deze aanpak is dat zelfs als

   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp zodat een zandwatermengsel zal worden gevormd aan de bodem van de mestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Tucson.adviserennieuws
Tucson.Laatste nieuws